Kategoriler

28 Nisan 2013 Pazar

GALATASARAY REAL MADRİD ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 2. MAÇI

 
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maç skoru 3-0.
İlk maçta verilmeyen iki penaltı, Burak Yılmaz'ın penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalması gereken hakemin, pozisyona inanmayıp Burak'a sarı kart göstermesi ve Burak'ın ikinci maçta cezalı duruma düşmesi falan filan...
Real Madrid maçını  3-0 dan çevirebilmek çok zor ama imkansız değil.
Tribünler hınca hınç dolu. İlk bizim takım sahaya çıkıyor. Destek süper. Futbolcuların adrenali çok yüksek.
 
 
Derken Real'li futbolcular sahaya çıkıyor. Gözler Cristiano Ronaldo da...
 
 
Maç başlıyor. Real bizim kaleye gelmeye başlıyor. Takım ilk dakikalarda biraz dağınık. Real'in ataklarını savuşturmaya çalışıyor.


Derken ofsayt kokan bir pozisyonda dünya starı Ronaldo golü buluyor ve bizim bulunduğumuz tarafa doğru koşarak gol sevincini yaşıyor.


İkinci yarı başladığında sahada başka bir Galatasaray var. Takım ardarda bulduğu bulduğu üç golle bir anda durum değişiyor. Schneider'in birebirde kaçırdığı pozisyon ve Drogba'nın penaltı pozisyonu ahlar vahlar arasında gidiyor.


 
Son beş dakikaya girildiğinde Mourinho, Fatih Hoca'nın yanına gidiyor ve sarılıyor. Sonrasında Hasan Şaş ile kucaklaşıyor ve bizim yedek kulübesini tek tek tebrik ediyor. Seyircimizi selamlıyor ve tabi ki centilmen GS seyircisinden alkışını alıyor.
 
Son dakikada gelen Ronaldo golüyle maç 3-2 olarak bitiyor.
 
Gecenin sonunda mutluyuz ama bir burukluk var içimizde. Yarı final belki kaçtı ama bu takım bize şampiyonlar ligi finalinde neden bizim olamayacağımızı düşündürüyor. Bunu düşünmek bile güzel. Ama bunu hayata geçirmek içinde belli bölgelere transfer şart.
 
Türk Telekom Arena
9 Nisan 2013 Salı
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder