Kategoriler

23 Kasım 2012 Cuma

ALBÜM-Hayvanlar Alemi (I)

Farklı coğrafyalarda kimi sıcaktan bezmiş, kimi açlıktan büzüşmüş, kimi ilgiden sıkılmış, kimi yük taşımaktan yorulmuş bir çok hayvan gördük. Kimisinden korktuk yanına fazla yaklaşmadık, kimisini de alıp evimize götürmek istedik. Çoğuna yanımızda bulunan azıklardan verdik. Bir gönülbağı kurmak istedik. Bizde olanı onlarla paylaşmak istedik. Yanımızda yiyecek olmadığı durumlarda sevgimizi verdik.

Fotoğraf sıralamasını köpekler, kediler, atlar, kuşlar, ördek familyası ve diğer olarak yaptık.

Köpekler:



Dubrovnik- Çok bakımlı, özel bir köpek olduğu her halinden belliydi.


Cenevre- Pahalı bir şehirde köpek olmak da zor olsa gerek. Havasına bakar mısınız? Salına salına yürüyor. Koca yol benim diyor? Kuaförden yeni çıkmış. Yaramaz süsüne de çok düşkün:)


Kahire-Arap Baharı etkilememiş. Sıcak fena vurmuş. Bezgin Bekir misali. Gözler kaymış,"ne olur biraz su verin" der gibi bakıyor.Fotoğrafı çekerken üzülüyoruz.





Küba-Havana: Küba seyahatimiz dönüşü aç kaldığımızı çok net hatırlıyoruz. Çeşit çok az, varolan da miktar olarak çok azdı. Bu köpeğin zayıf ve halsiz olması da ortam gereği çok doğal. Bu fotoğrafı çekerken yanımızda köpek maması getirmediğimize o kadar haıflandık ki anlatamayız.


Küba-Havana: Şirin ama bezmiş bir köpek daha. Şapkası da yakışmış hani.


Küba-Vinales: Bu fotoğraf çok şey anlatıyor aslında.Fakirliğin, yokluğun içinde bile sevginin olabileceğini ve bunun da paylaşılabileceğini gösteriyor. Köpeğin gözlerini göremiyoruz ancak ilgi beklediği kesin.


Talin- İkizler pazar gezmesinde:)


Zürih-Bu arkadaş bütün heybetiyle Zürih sokaklarında dolaşıyor. Biraz yaşlı mı ne?

KEDİLER:


Lozan: Bu kedi değil başka bir şey. Rengi o kadar orjinal ki tarif etmekte güçlük çekiyoruz. İlgiye o kadar ihtiyaç duyuyor ki her halinden anlıyorsunuz.Sokak kedisi ama ev kedisinden daha bakımlı duruyor. Eee ne de olsa İsviçre'de yaşıyor şanslı kereta.


Midilli- Aylardan Ağustos, güneş tepede, sıcak tüm etkisiyle bünyede hissediliyor ve siz Midilli'nin sayfiye şehri Molivos'dasınız. Yapacağınız tek şey, fotoğraftaki sevimli yumurcak gibi gölge bir mekan bulup, siesta yapmak olur herhalde.

Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder